STiP Fotografie
Levensfotografie voor de waardevolle herinnering
Yvonne - STIP Fotografie.jpg

Yvonne

Als levensfotografe ben ik, Yvonne van Stiphout, ten alle tijden op zoek naar de waardevolle herinnering in een foto. Waarbijn interactie en emotie de boventoon voeren.

Ik ben Yvonne, de fotografe achter Stip Fotografie. Van mijn jarenlange hobby heb ik in 2014 mijn beroep gemaakt. Met mijn foto’s wil ik puur en ongekunsteld het leven laten spreken.

Om hiertoe te kunnen komen heb ik dit opgesplitst in vier verschillende werkvelden: FamilieTrouwWerk en Afscheid. Thema's die nauw verbonden zijn met het leven. Maar allen vereisen ook een andere manier van werken en hun eigen vorm van aandacht. De waardevolle herinnering staat voor mij hierin centraal.

Samen voor het beste resultaat

Samen komen we tot de kern en vorm van de fotografie opdracht. Zodat jullie en ik weten wat we willen bereiken. Ik vind het inspirerend om met mensen samen te werken en ze te verrassen en blij te maken met mijn foto’s.

Yvonne van Stiphout - STiP Fotografie

Yvonne van Stiphout

Ik ben geboren en getogen in hartje Amsterdam. Sinds 1998 woonachtig in Heiloo. Getrouwd met Ronald en samen hebben wij twee kinderen, Sjors en Iris. Daarnaast komen nog eens een hond, een kat, een konijn en het gezin is compleet.

Ik houd erg van de natuur en dat ziet men vaak terug in mijn foto’s. Daarnaast kook ik graag en ben ik, als ik niet aan het werk ben, regelmatig nog in het vertrouwde Amsterdam te vinden.

Hoe ik te werk ga


Vooraf

Dit zou inhouden dat jullie overwegen om met mij in zee te gaan, tof! Dan is het tijd voor een kennismaking, dit doe ik graag face-to-face onder het genot van een lekkere kop koffie. Jullie hebben wensen en ik wil jullie graag helpen deze te verwezenlijken. We bespreken jullie ideeën en wanneer er een klik is stuur ik jullie een offerte met daarin de kosten van jullie wensen.

Tijdens

De dag van de fotoshoot. Altijd wel een beetje spannend, ook voor mij. Mijn focus zal gedurende de fotosessie niet alleen liggen op het maken van mooie foto’s maar ook wil ik een product neerzetten dat puur en eerlijk is. Ongekunsteld is iets dat bij mij hoog in het vaandel staat en ik hoop dat over te kunnen brengen in de foto’s.

Achteraf

Na afloop van de fotosessie ga ik snel de gemaakte foto’s selecteren en bewerken. Kort daarop volgt een kleine impressie. Afhankelijk van de grootte van de opdracht neemt het bewerken tot twee weken in beslag. Tevens volgt de factuur na de fotoshoot. Deze zal eerst voldaan moeten worden alvorens alle foto’s digitaal aan je verstuurd worden. Zodra de betaling ontvangen is ontvang je van mij een link vanwaar je de foto’s kan downloaden.

Het bovenstaande is natuurlijk een situatieschets. Afhankelijk van de opdracht en op welke termijn deze moet worden afgerond kan dit natuurlijk bij jullie anders zijn. Er zijn talloze opties mogelijk, denk aan het fotograferen van het passen van je trouwjurk, een plotseling overlijden van een dierbare of een fotoalbum van de sessie. Maak je tevens geen zorgen dat ik te weinig foto’s maak, want dat gebeurt echt niet!


Wie gingen je voor?

 
 

Al verbonden

ALiDA Meubelstoffeerderij en Accessoires
Gemeente Heiloo
Praktijk de Elementen
Stichting Welzijn Heiloo
STiP Business
Theaterbende Heiloo
The International Music Sessions
Uitkijkpost
En natuurlijk nog vele anderen! 

 

 

Heb je na het lezen van mijn aanbod interesse gekregen?

Neem dan vrijblijvend contact op.