STiP Fotografie
Levensfotografie voor de waardevolle herinnering

Actueel

Updates van Yvonne.

Een stralend nieuw gezicht

Voor als je in de afgelopen dagen mijn website hebt bezocht is het je misschien al opgevallen dat mijn website een “kleine” update heeft gehad. Nu maak ik dat graag officieel!

De oude website van Stip fotografie

De oude website van Stip fotografie

Mijn tijdelijke landingspagina

Mijn tijdelijke landingspagina

Toen ik in 2014 begon met Stip Fotografie was ik nog zoekende naar wat ik eigenlijk wilde uitstralen met m’n werk. Ja, ik wist dat ik fotograferen leuk vond en dat ik graag leuke ongekunstelde foto’s wilde maken. Maar hoe ik dat uit moest stralen, dat is heel andere koek. Dat zag je onder andere aan mijn website. Daarbij was het lastig om mijn website te updaten met nieuwe foto’s en zodoende was het bij het afscheid nog steeds dezelfde website als toen ik begon…

Van logo...

Eerste versie logo

Eerste versie logo

tot visitekaartje...

Dus werd het tijd voor iets nieuws. Iets frisser en iets losser. Een site waarin ik m’n werkvelden makkelijker kan weergeven. Een site die overzichtelijker is. Een site die meer mij is! Als ik heel eerlijk ben is dat best eng en lastig. Iedereen heeft namelijk een mening over alles. Als ik iets mooi vind dan vindt mijn zoon dat niet mooi. Wanneer ik een bepaalde kleurencombinatie neem kan mijn man de tekst niet meer lezen (lees, kleurenblind ;-) ). Dan kan technisch iets niet, althans het kan wel.. Maar dan werkt het daar en daar anders, heeft dit geen effect en… Ach laat maar, we doen het anders.

Een sprekendere homepage

Een sprekendere homepage

Meer levende pagina's

Meer levende pagina's

Toch ben ik nu tot iets gekomen waar ik stiekem wel een beetje trots op ben. Een nieuwe website, met een geheel nieuw gevoel en een huisstijl die bij mij past. Er is veel nieuw dus kijk lekker rond. Er komt ook nog veel meer nieuw bij ik ga bijvoorbeeld bloggen. Het voelt nog wat onwennig. Het was hard werken. Maar..

Mijn nieuwe werkvelden; Familie, Trouw, Werk en Afscheid

Mijn nieuwe werkvelden; Familie, Trouw, Werk en Afscheid

Dit is STiP Fotografie, mijn stralend nieuwe gezicht!

Ooh!! Wacht! Vergeet niet dit bericht te delen!