STiP Fotografie
Levensfotografie voor de waardevolle herinnering

Actueel

Updates van Yvonne.

Natuurfotografie, in dorp en stad

Natuurfotografie hoeft niet perse gemaakt te worden in een "echte" natuurlijke omgeving. Kijk maar eens goed om je heen als je buiten loopt in een dorp of stad. Overal is natuur! Zelfs het kleinste stukje onkruid is natuur en soms een grote uitdaging om op de foto te zetten.

Waterdruppels

Tot twee keer toe heb ik tijdens een workshop die ik volgde de opdracht gekregen om de natuur in de stad (Amsterdam) en het dorp (Houten) te fotograferen. Tijdens deze opdrachten heb ik echt geleerd om tijdens het wandelen door een stedelijke omgeving om me heen te kijken en de natuur te gaan zien.

Probeer het ook eens en zie de schoonheid van de natuur in dorp en stad!

Bladeren in zonlicht
Afval in stedelijke natuur